Prijazni Oskar pride zdaj tudi domov!
Ob nakupu blaga nad 60 evrov vam Oskar podari brezplačno dostavo!
Oskar omogoča plačilo po povzetju, predračunu in preko PayPal-a. Za pomoč pri nakupu nas pokličite ali nam pišite . 05 923 23 99

Search Site
Moj voziček (0)

Nazaj na nakup

BOSCH

Bosch KGE 36 AI 40 Edelstahl

Ni na zalogi

Redna cena: 1.135,19 €

Prihranite: 324,34 €

810,85 €

Izdelek ni dobavljiv BREZPLAČNA DOSTAVA
-34%

Hiter pregled

Energijski razred A+++
Prostornina hladilnika 211 L
Prostornina zmrzovalnika 92 L
Zmrzovalna zmogljivost 14 kg/24 h
Hladilni razred ****
Barva jekla
Višina 186cm

Bosch KGE 36 AI 40 Edelstahl


Hladilnik Bosch KGE36AI40 ima prostornino 303 l, od tega je 211 l namenjeno hladilnemu delu in 92 l pa zamrzovalnemu. Ima sistem dinamičnega hlajenja z ventilatorjem, ChillerBox in CrisperBox. Energijski razred A+++.

Aparati Bosch so vredni navdušenja. Nudijo največjo zmogljivost in vse nove varnostne značilnosti in učinkovitosti, ki izpolnijo vsa vaša pričakovanja povezana s to blagovno znamko. Pri Boschu vzdržujejo tradicijo kakovosti in zanesljivosti, saj se uporabljajo le materialni najvišje kakovosti in imajo najvišje standardi pri izdelavi.

Bosch KGE36AI40 je prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom, ki spada v energijski razred A+++. Prostornina hladilnega dela znaša 211 litrov, ponuja pa 3 steklene police, 3 police na vratih, večnamensko flex polico, predal s svežo cono ChillerBox in prozorna posoda za zelenjavo CrisperBox, ki ustvari optimalne pogoje za shranjevanje živil in ohranitev njihove vrednosti v največji možni meri. V tem predalu sadje in zelenjava ne ležita več popolnoma ravno in neposredno na dnu posode zato ni neposrednega stika s kondenzirano vodo. Zelenjava je neprestano obdana s svežim zrakom in zato neprimerno dlje obdrži svojo svežino in kakovost.

Chiller je poseben predal za shranjevanje v hladilniku, kjer je temperatura med -2ºC in +3ºC in predstavlja optimalen prostor za shranjevanje svežih živil, kot so ribe, meso, perutnina ali predpripravljene jedi. MultiAirflowSystem poskrbi za enakomerno porazdelitev zraka in zagotavlja podaljšano svežino. Hladen zrak s pomočjo ventilatorja izstopa na različnih mestih hladilnega prostora in tako nežno, obenem pa temeljito drsi po celotnem prostoru. Tako skrbi za enakomerno temperaturo na vseh mestih v hladilniku in za primerno ohlajevanje vseh shranjenih živil. Temeljito, a nežno drsenje hladnega zraka na različnih ravneh pogojuje kar najmanjše izsuševanje in preprečuje izgubo kakovosti živil.

Prostornina zamrzovalnika znaša 92 litrov, ponuja pa 3 pregledne prozorne predale. Zamrzovalna zmogljivost znaša 14 kg v 24 urah. Shranjevanje ob izpadu električne energije je do 35 ur. Hladilnik ima elektronsko uravnavanje temperature s prikazom, ločeno je uravnavanje temperature za hladilnik in zamrzovalnik. Ima tudi posebno funkcijo za čas, ko ste na počitnicah in dalj časa od doma. Notranjost je svetla in enostavna za čiščenje, odpiranje vrat hladilnika je prestavljivo. Hladilnik ima spredaj nogice, ki so nastavljive po višini, zadaj pa ima kolesca. Low Frost tehnologija omogoča samodejno odtaljevanje v hladilnem delu. Hladilnik ima inox vrata in stranice, na vratih se ne poznajo prstni odtisi.