Prijazni Oskar pride zdaj tudi domov!
Ob nakupu blaga nad 60 evrov vam Oskar podari brezplačno dostavo!
Oskar omogoča plačilo po povzetju, predračunu in preko PayPal-a. Za pomoč pri nakupu nas pokličite ali nam pišite . 05 923 23 99

Search Site
Moj voziček (0)

Nazaj na nakup

BOSCH

Bosch KGE 39 AI 40 Edelstahl

Redna cena: 960,32 €

Prihranite: 259,36 €

700,96 €

Čas dostave:3-10 dni BREZPLAČNA DOSTAVA

Hiter pregled

Energijski razred A+++
Prostornina hladilnika 247 L
Prostornina zmrzovalnika 92 L
Zmrzovalna zmogljivost 14 kg/24 h
Hladilni razred ****
Barve jekla

Bosch KGE 39 AI 40 Edelstahl


Hladilnik Bosch KGE39AI40 ima prostornino 339 l, od tega je 247 l namenjeno hladilnemu delu in 92 l pa zamrzovalnemu. Spada v energijski razred A+++.

Aparati Bosch so vredni navdušenja. Nudijo največjo zmogljivost in vse nove varnostne značilnosti in učinkovitosti, ki izpolnijo vsa vaša pričakovanja povezana s to blagovno znamko. Pri Boschu vzdržujejo tradicijo kakovosti in zanesljivosti, saj se uporabljajo le materialni najvišje kakovosti in imajo najvišje standardi pri izdelavi.

Bosch KGE39AI40 je prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom, ki spada v energijski razred A+++. Prostornina hladilnega dela znaša 247 litrov, ponuja pa 3 prestavljivi stekleni polici, 4 police na vratih in prozorno posodo za zelenjavo CrisperBox, ki ustvari optimalne pogoje za shranjevanje živil in ohranitev njihove vrednosti v največji možni meri. V tem predalu sadje in zelenjava ne ležita več popolnoma ravno in neposredno na dnu posode zato ni neposrednega stika s kondenzirano vodo. Zelenjava je neprestano obdana s svežim zrakom in zato neprimerno dlje obdrži svojo svežino in kakovost.

Prostornina zamrzovalnika znaša 92 litrov, ponuja pa 3 pregledne prozorne predale (en predal je velik BigBox) in ima tehnologijo Low Frost. Zamrzovalna zmogljivost znaša 14 kg v 24 urah. Shranjevanje ob izpadu električne energije je do 35 ur. Hladilnik ima elektronsko uravnavanje temperature s prikazom. Notranjost je svetla in enostavna za čiščenje.